fbpx

Det vi tilbyder

Mennesker & Mening > Det vi tilbyder

Kommunikationsrådgivning

Hvad er det, der giver en organisation gennemslagskraft? Hvordan får man sine budskaber på mediernes dagsorden? Hvordan kommer man på politikernes dagsorden? Sandheden er, at det kan være meget forskelligt fra organisation til organisation. Derfor er det vigtigt, at din kommunikationsstrategi er formstøbt til din organisation.

Læs mere

Journalist og tekstforfatter

Jeg har mere end 20 års erfaring som tekstforfatter, journalist og redaktør og med en baggrund indenfor handicap- og patientforeninger formidler jeg både de svære og tunge artikler om viden og forskning og de nære og rørende historier om mennesker og deres liv og hverdag.

Læs mere

Oplæg, foredrag og workshops

Mennesker & Mening handler langt hen ad vejen om, at sætte mennesker i stand til at fremme deres egen sag gennem interesseorganisationer. Det bilder vi os ind, at vi ved lidt om.

Derfor kommer vi også gerne ud og holder foredrag, kurser eller workshops, der kan inspirere og hjælpe med til at udvikle jeres organisation og jeres kommunikation.

Læs mere

Kampagner

Det vi gerne vil samarbejde med jer om er at skabe en større fokus på mennesker og mening i vores samfund. Det gør vi bedst på jeres vilkår. Vi skal starte med den enkelte person og den enkelte organisation og styrke jer, så I bedre kan fremme jeres sag.

Læs mere

Theme: Overlay by Kaira