fbpx

Journalist og tekstforfatter

Mennesker & Mening > Journalist og tekstforfatter

Jeg har mere end 20 års erfaring som tekstforfatter, journalist og redaktør og med en baggrund indenfor handicap- og patientforeninger formidler jeg både de svære og tunge artikler om viden og forskning og de nære og rørende historier om mennesker og deres liv og hverdag.

Jeg skriver historien, du har brug for at fortælle. Jeg kan hjælpe jer med:

  • Jeg skriver teksten til dit magasin
  • Jeg skriver teksterne til jeres hjemmeside
  • Jeg skriver jeres præsentationsbrochure
  • jeg kan tilrettelægge jeres tekster
  • Jeg kan tilrettelægge jeres magasiner
  • jeg skriver artikler til jeres personale-, medlems-, organisations- eller foreningsblad.
  • Jeg fortæller din historie på din hjemmeside og på de sociale medier.

Jeg har mere end 20 års erfaring som tekstforfatter, journalist og redaktør og med en baggrund indenfor handicap- og patientforeninger formidler jeg både de svære og tunge artikler om viden og forskning og de nære og rørende historier om mennesker og deres liv og hverdag.

Journalistik og den gode historie er det, der giver kunder i butikken og besøgende på hjemmesiden. Historien om din organisation er det, der skaber omverdenens billede af jer og formidler jeres vision og mission.

At finde den gode historie om dit budskab og din organisation er ikke et spørgsmål om held. Historierne ligger i og omkring din organisation og jeg kan hjælpe dig med at finde og formidle dem.

Vil du se eksempler på mit arbejde, kan du finde dem her.

Theme: Overlay by Kaira