fbpx

Webtekster

Skal I have nye tekster til jeres hjemmeside eller er I ikke helt tilfredse med de tekster I har? Synes du ikke, at de formidler jeres budskaber og produkter godt nok? Vi skriver webtekster fra bunden eller strammer op på dem, I har.

Det vi gør:

  • På baggrund af samtaler med jer, finder jeg hovedpunkterne, der skal lægges vægt på i jeres webtekster.
  • Jeg skriver gode og levende tekster, der formidler jeres budskaber.
  • Jeg tænker SEO ind i jeres webtekster, så siden kan være med til at sælge jeres budskaber eller produkter.

Ring til mig på 26 33 82 84 eller skriv på info@menneskerogmening.dk

Hvad er godt indhold til din hjemmeside?

I har nok selv en ide om en kerne af indhold til jeres hjemmeside, men det kan være svært at komme videre derfra på egen hånd. Som alt andet kommunikation handler det om at kende sin målgruppe. Hvad er det din målgruppe efterspørger? Hvilke informationer er relevante for dem? Jo bedre I kender jeres målgruppe, jo bedre rammer teksterne på jeres hjemmeside målgruppen og flere vil finde jer og jeres budskaber eller produkter.

Hvad er en god webtekst?

Tekster til jeres hjemmeside adskiller sig på flere måder andre typer tekster. Det, der afgør om en webtekst er god er først og fremmest om den bliver læst. For at den bliver læst og forstået kræver bla.:

  • Forholdsvis korte
  • Mange overskrifter
  • Hovedbudskabet står i toppen af teksten

Hvad er SEO?

SEO eller Search Engine Optimization handler om at hente trafik til jeres hjemmeside via primært Google, men man kan også arbejde med andre søgemaskiner som fx Bing (Microsofts søgemaskine). I meget grove træk handler SEO om, at finde ud af hvilke ord jeres målgruppe søger efter og på den baggrund sørge for, at det er jeres side, der dukker op på Google, når målgruppen. Det betyder ikke, at man bare skriver tekster, der indeholder de samme ord en million gange – tværtimod er jeres placering i Google-søgninger i høj grad afhængig af jeres indholds relevans og kvalitet.

Theme: Overlay by Kaira