fbpx

Forretningsbetingelser

Mennesker & Mening > Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser hos Mennesker & Mening

Generelle oplysninger

Mennesker & Mening

Danneskiold-Samsøes Allé 44, st. tv.

1434 København K

CVR nr.: 33608322

Telefon: 26338284

Email: info@mark-sinclair-fleeton

Priser

Hos Mennesker & Mening tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Alle priser er i DKK og er eksklusive moms. Betaling skal ske senest 8 dage efter modtagelse af faktura.

Aflysning af aftalt arbejde

I kan godt aflyse et bestilt stykke arbejde også uden begrundelse, men I skal betale for det udførte arbejde.

Det gælder også, hvis I aflyser aftaler, hvor der er hyret ekstern hjælp, som fx fotograf, dronefotograf, kameramand, lydmand eller andet lønnet personale.

Aflyser I aftaler på dagen for udførelse opkræves den fulde pris for opgaven. Udgifter til forventet transport bliver I ikke opkrævet for.

Betingelser for udnyttelse af materiale

Leveret arbejde betragtes om et værk i ophavsretsmæssig forstand, og Mennesker & Mening har derfor ophavsretten til det leverede materiale, og har som udgangspunkt rettighederne til alle former for udnyttelse af dette materiale.

I kan bruge materialet på dine egne platforme (sociale medier, hjemmeside, medlemsblad, trykt medie mm.) på ubestemt tid med mindre andet aftales.

Øvrig brug af materialet er ikke tilladt. Hvis I vil bruge materialet på andre måder, skal I først indgå en aftale med Mennesker & Mening om det.

I kan ikke videreoverdrage rettighederne til anvendelsen til 3. mand som led i kollektive vederlagsordninger, fx hos Copydan.

Mennesker & Mening må bruge materialet til vores egen markedsføring.

Rettelser

Indeholdt i prisen er 1 korrekturgang af materialet. I kan altså vende tilbage én gang med rettelser/korrektioner efter fremsendelse af førsteudgave. Yderligere rettelser/korrektioner afregnes til normal timebetaling.

Kreditering

I skal sørge for at leverandøren (Mark Sinclair Fleeton/Mennesker & Mening) bliver krediteret ved enhver udnyttelse af materialet.

Databeskyttelse

I skal selv sikre, at eventuelt identificérbare personer afbilledet eller aftalt/afbilledet/omtalt i materialet – om nødvendigt – har accepteret den pågældende anvendelse.

Mennesker & Mening opbevarer råmaterialet og færdigt materiale på harddisk for at kunne dokumentere ophavsretten til materialet.

Persondatapolitik

I kan læse vores Cookie- og privatlivspolitik her. Heri kan I læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Theme: Overlay by Kaira