fbpx

Kommunikation

Mennesker & Mening > Kommunikation

Det er på baggrund af mere end to årtiers arbejde indenfor organisationer, at vi siger, at vi kan hjælpe jer med jeres kommunikation. Om det er medlemskommunikationen, hjemmesiden, nyhedsbrevet, der skal have en tur eller om der skal arbejdes med organisationens kernefortælling, politisk kommunikation eller direkte kommunikation med det politiske niveau, så kan vi hjælpe.

Storytelling

Vi kan hjælpe dig til at blive skarp på kernefortælingen om din organisation og hvordan du bedst muligt formidler den til omverdenen.

Det kan vi bla. fordi selv har været og er en del af organisationsverdenen gennem mere en tyve år.

Det grundlæggende i din kommunikation er dit budskab og måder du kommunikerer budskabet på, er gennem fortællingen om din organisation.

Nogle kalder det grundfortællingen andre kernefortælingen. Uanset hvad du vil kalde det, så er det historien om din organisation og hvordan den arbejder med sin mission.

Strategi

Det behøver ikke være så forkromet og kompliceret. I vores verden handler strategi om at tænke over, hvor I vil hen og hvordan I kommer derhen. En af vejene er kommunikation. Det handler om hvordan i forholder jer til jeres omverden og hvordan I gerne vil have omverdenen forholder sig i forhold til jer.

Fra Facebook til flyers, fra nyhedsbrev til nøgleringe. Det er alt sammen en del af fortællingen om jeres organisation.

Budskab

På mange måder har interesseorganisationer en fordel i fordel i forhold til private virksomheder. Budskabet eller kernefortælingen er indbygget i selve organisationens DNA. I management-termer ville man sige, at ”why” er indbygget – altså hvorfor man er sat i verden. Det er ikke det samme som, at det er helt let for alle

interesseorganisationer at formulere deres budskab eller den kernefortælling, som man gerne vil præsentere udadtil. Det kræver lidt tid at få formuleret helt skarpt.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi faciliterer processen indtil jeres budskab og kernefortælling står knivskarpt.

Theme: Overlay by Kaira