fbpx

Priser

Som udgangspunkt følger jeg Dansk Journalistforbunds vejledende vilkår for freelancejournalistik. Det vil sige en timepris på 946 kr. for alment journalistisk arbejde.

For PR og kommunikationsopgaver som fx kommunikations-/sociale medie strategier, pressemeddelelser eller kampagner er timeprisen 1.429 kr.

Priserne er udregnet af Dansk Journalistforbund på baggrund af fastansatte journalisters løn og omfatter feriepenge, pension samt udgifter til kontor og arbejdsredskaber. Udgifter til transport i forbindelse med en opgave lægges oveni.

Ved længerevarende opgaver finder vi en rimelig uge eller månedspris.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

Klippekort

Har du løbende brug for rådgivning eller for journalistiske produkter, så kan et klippekort  være en god løsning.

I kan bruge klippekortet til:

  • Kommunikationsrådgivning
  • Sparring om konkrete områder af jeres kommunikation (fx hjemmeside eller nyhedsbrev)
  • Idéudvikling
  • Kampagneudvikling og -planlægning
  • Midlertidig kommunikationsmedarbejder

Sådan fungerer et klippekort:

Alle priser på klippekort er inklusiv moms. Hvis du ønsker priser eksklusiv moms kan du kontakte mig på info@menneskerogmening.dk.

En times arbejde er lig med 60 minutter. Jeg fakturerer pr. påbegyndt kvarter. Det betyder også, at hvis du lige har et hurtigt spørgsmål, som kan klares på under 15 minutter, så er der lagt op til billig rådgivning.

Når klippekortet er betalt, kan der bookes en samtale under ”Book en samtale” på hjemmesiden.

Som udgangspunkt løser jeg dine opgaver hurtigst muligt og indenfor 24 timer, medmindre jeg har ferie eller eller er ramt af sygdom.

Betingelser for klippekort til kommunikation

Klippekortet betales forud og det udstedes til den enkelte organisation eller virksomhed. Det kan ikke overdrages eller sælges til andre.

Klippekortet er gyldig i et år fra købsdato.

I vores arbejdstid indgår: Research, forberedelse til møder, løbende rådgivning, telefonsamtaler og transporttid (tæller 50 pct.) og mailkorrespondance.

Du kan læse vores generelle forretningsbetingelser her.

Theme: Overlay by Kaira