Blog

Den opskalerede organisation

Den opskalerede organisation

Det er ikke sådan, at en organisation fra den ene dag til den anden går fra at være en frivillig organisation til en professionel organisation. Overgangsperioden kan måske være kortere eller længere og for nogle organisationers vedkommende være næsten usynlig. Men de menneskelige dynamikker, som er det centrale i dette stadie, er både vigtige og helt afgørende for organisationens fremtidige liv, at de forløses på en hensigtsmæssig måde.

Den frivillige organisation

Den frivillige organisation

Den frivillige organisation er lig med de mennesker den består af og de idealer, der driver dem. Det var der, vi slap den mere statistiske gennemgang af den frivillige organisation og dens kendetegn i det foregående blogindlæg om “Det der kendetegner den frivillige organisation”. Og det leder os videre til de mere menneskelige dynamikker, der er kendetegnende for en frivillig organisation.

Få flere med – udvikling af fællesskaber i det virtuelle rum

Få flere med – udvikling af fællesskaber i det virtuelle rum

I løbet af de sidste måneder med COVID-19 har mange af os haft en stejl læringskurve ind i den virtuelle verden og de mange programmer, der fx bruges til online møder. Men det er ikke lige let for alle, fx hvis man ikke er tryg ved brugen af IT. I dette blogindlæg er der nogle tips, som måske kan hjælpe med at få flere med.

12 tips til gode tilgængelige digitale møder

12 tips til gode tilgængelige digitale møder

COVID-19 krisen har fremskyndet en digitalisering af møder og undervisning, men ligesom fysiske møder, så kræver digitale møder planlægning og omtanke. Men i forhold til tilgængelighed for alle, så har digitale møder en fordel frem for fysiske møder i og med, at deltagerne kan opholde sig hvor det er mest praktisk for dem.

COVID-19 som disrupter af vores arbejdsmarked

COVID-19 som disrupter af vores arbejdsmarked

Vi vil som samfund gerne mere mangfoldighed. Det er en styrkelse af vores virksomheder, vores foreninger og vores samfund. Vi har i mange år haft fokus på det i forhold til køn. At vi opnår noget godt, når begge køn er repræsenteret fx i virksomheden. Men vi har også en stigende fokus på det i forhold til andre parametre, fx etnicitet, måske det at man taler flere sprog, har en kulturel indsigt og et netværk der kan være til gavn. Nogle virksomheder har også fået øjnene op for at fx medarbejdere med et handicap også kan være med til at styrke mangfoldigheden og tilføre nye kompetencer.

Mennesker & Mening – alle har noget at bidrage med

Mennesker & Mening – alle har noget at bidrage med

For nyligt besluttede jeg mig for at omdøbe min virksomhed til Mennesker & Mening. Der er sket en del siden jeg blev selvstændig i 2017. Jeg er medforfatter på en bog om kroniske smerter og jeg har ansat min første medarbejder i firmaet. På mange måder har begge dele været med til at sætte tingene i perspektiv for mig og gjort mig klarere på, hvad det egentligt var jeg gerne vil med min virksomhed eller rettere hvad jeg gerne vil arbejde med.

Theme: Overlay by Kaira